Om oss

Briskeby Media er et familieeid selskap med hovedvirksomhet på Hamar og et avdelingskontor på Gjøvik. Som helhetsleverandør av profileringsartikler, skaper vi verdi for våre kunder gjennom å utforme løsninger som folk snakker om. Dette gjør vi ved å utruste våre kunder med tekstiler, gaver og andre kvalitetsartikler som er spesialtilpasset deres interne og eksterne aktiviteter og behov.

Kjente merkevarer og høy kvalitet kjennetegner våre leveranser. Tett kontakt, kunnskap og kjennskap og ikke minst ærlige og trygge relasjoner er sentralt i hele vår virksomhet.


I et tøffere forretningsklima med global konkurranse blir personlig service avgjørende. Det holder ikke å bli lagt merke til, du må bli likt også. Derfor må du velge de riktige produktene for markedsføringen din.


Forretningsideen vår handler om å få mennesker, varemerker og firmaer til å vokse, både når det gjelder tillit og virksomhet. Ved å inspirere til riktig type produkter og relasjoner, påvirker du holdninger og atferd som blir lagt merke til og som utgjør en forskjell.


Vi anstrenger oss for å bli kjent med firmaet ditt fordi vi er overbevist om at grunnlaget for sterke og stabile varemerker ligger i holdninger og verdier.

Vi vet hva som kreves for at kommunikasjon skal skape verdi, og vi er ikke redde for å utfordre, revurdere eller tenke nytt. Det er en del av jobben og ikke noe vi tar ekstra betalt for.


Vi har lang erfaring og har jobbet med noen av Norges største varemerker innen profilbransjen. Det er en trygghet.